оголошення!!! 15.12.2021р.

Шановні співвласники багатоквартирних будинків !

Управляюча компанія «Теплодім» повідомляє Вас про коригування ціни на послугу з управління багатоквартирними будинками з 01.01.2022 року.
У зв’язку із збільшенням розміру мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму, зміною цін на матеріали (труб, вентелів, засувок, перехідників, арматури, муфт, кисню, ацетилену, рубероїду, газ – пропану і т.д.) та послуги, з метою одержання належної якості послуг, а також можливістю проведення поточного ремонту спільного майна у багатоквартирних будинках управляюча компанія змушена здійснити відповідне коригування ціни на послугу з управління багатоквартирним будинком.
Зазначена вимушена міра передбачена п.10 Договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком згідно якого управитель має право на коригування ціни у зв'язку із зміною рівня інфляції, ставки податків і зборів (обов'язкових платежів), зміною тарифів на електроенергію, збільшенням мінімальної заробітної плати, зміною вартості палива та матеріальних витрат.
Зростання вартості послуги не відобразиться на отримувачах субсидій. Перерахунок суми субсидії буде виконано з урахуванням зазначеного підвищення ( коригування) ціни на послугу.

З повагою,
адміністрація ТзОВ «УК «Теплодім»

17 грудня 2021 р. 10:55